De Getrouwden

Vereniging “De Getrouwden” is een groep gehuwde of samenwonende personen die tijdens de dennestrijd de tegenpartij is van “De Jonkheid”. Momenteel bestaat deze groep uit circa 45 leden, welke momenteel hun onderkomen hebben in hun “höl”, gelegen aan de Kloosterlaan 7 te Schinveld.

Net als mei-vereniging “De Jonkheid” zijn ook “De Getrouwden” voortdurend op zoek naar versterking van hun gelederen. Dus u woont samen of bent getrouwd en houdt van een fanatiek spel in het dorp, velden en in het bos, dan is vereniging “De Getrouwden” echt iets voor u.

U kunt zich tijdens de dennestrijd, welke dit jaar weer duurt van 17 t/m 30 april, opgeven bij een van de bestuursleden van “De Getrouwden” in het “höl”. Maar u kunt natuurlijk ook eens vrijblijvend kennismaken met de traditie door op vrijdag 20 april mee te doen aan de introductie avond. Op deze manier kan men bij beide partijen vrijblijvend eens een kijkje komen nemen en een avondje in de dennestrijd meespelen.

Voor verdere informatie omtrent deze avond, of een lidmaatschap bij vereniging “De Getrouwden” kunt u gerust contact opnemen met iemand van het bestuur of de leden van deze vereniging of bekijk de eigen website: Website de Getrouwden