Jaarvergadering Mei-vereniging “de Jonkheid” Schinveld

Op dinsdag 9 januari 2024 houdt Meivereniging “De Jonkheid” Schinveld haar jaarlijkse vergadering om 20.00uur bij eetcafé de Kem te Schinveld.

Ben jij 16 jaar of ouder, niet getrouwd en woonachtig in Schinveld? Heb jij zin in een hele nieuwe uitdaging in een leuke vereniging waar gezelligheid bij zowel de jongens als de meiden voorop staat? Twijfel dan niet langer en meldt je aan bij Mei-vereniging “De Jonkheid”. Een vereniging die al 71 jaar traditioneel in de maand april de dennestrijd organiseert.

Samen met vereniging “De Getrouwden” worden 2 weken lang alle plekjes in Schinveld uitgekamd op zoek naar de boom met de beruchte penning met als hoogtepunt het kunnen opzetten van de mei-den. Is je interesse gewekt, neem dan contact op met voorzitter Jeroen Beumers via het e-mailadres info@jonkheid-schinveld.nl , hij vertelt jou graag meer over de tradities van mei-vereniging “De Jonkheid”

Hopelijk zien we jou op 9 januari als nieuw lid van Meivereniging “De Jonkheid” op onze jaarvergadering of in april bij de start van de jaarlijkse dennestrijd.