Meifeesten 2019 in de kern van Schinveld

Van vrijdag 3 t/m zondag 5 mei organiseert mei-vereniging “De Jonkheid” Schinveld voor de 66 ste maal haar traditionele Meifeesten in Schinveld. Ook dit jaar staat de tent weer midden in de dorpskern van Schinveld. Van 3 t/m 5 mei zal de tent het middelpunt van de Bleekplaats zijn.

Vrijdagavond 3 mei vanaf 19:00uur is gereserveerd voor een ludiek sportief treffen, bedoeld voor alle verenigingen van de nieuwe gemeente Beekdaelen. Op deze dag worden de “Mei-Den Games” georganiseerd, welke in de avonduren in en rondom de feesttent op de Bleekplaats te Schinveld
worden gehouden. De zeskamp zal geheel in het teken staan van de tradities van “De Jonkheid” maar ook in het teken van verbinding tussen de verenigingen in gemeente Beekdaelen. De spellen zijn geschikt voor jong en oud, getraind en ongetraind. Plezier staat centraal! Verenigingen welke interesse hebben om deel te nemen aan deze sportieve, spannende en gezellige zeskamp kunnen zich hiervoor tot 20 april kosteloos opgeven.

Op zaterdag 4 mei wordt de feesttent aan de Bleekplaats op zijn kop gezet tijdens Kriss Krass XXL! Deze ‘foute party’ kent zijn oorsprong in Café ‘t Baekske , waar dit concept al enkele jaren garant staat voor FEEST! De naam verraadt al enigszins hoe de avond zal verlopen; met een mix van alle muziekstijlen voor alle leeftijden, gecombineerd met een hoop verrassingen en bovenal een hoop gekkigheid! Onze ‘lokale helden’ Feest DJ Kevin, Feest DJ Romano en Joseph zullen de plaatjes aan elkaar draaien en niemand minder dan Big Benny en Lola Lee gaan voor jullie optreden!

Zondag 5 mei is het hoogtepunt van de meifeesten. ‘s Middags wordt volgens traditie de nieuwe Mei-Koningin bekend gemaakt met aan haar zijde, nestor Rob Scheren. Vervolgens zal vanaf 19.00uur de receptie van het nieuwe meipaar plaatsvinden, waarna om 20.00 uur het Mei-Bal geopend zal worden door het meipaar. De muziek op deze avond wordt verzorg door de alom bekende coverband ‘Bitte ein Hit’

Op alle avonden is de entree vrij! (vrije gave)


Meer informatie is te vinden op www.jonkheid-schinveld.nl