Rob Scheren 66ste nestor Jonkheid

SCHINVELD – Traditiegetrouw hebben ook dit jaar de leden van mei-vereniging “De Jonkheid” uit Schinveld een nieuwe nestor gekozen. Rob Scheren is op de algemene ledenvergadering uitgeroepen tot nestor. Hij wordt daarmee de 66ste nestor van mei-vereniging “De Jonkheid”. De nieuwe nestor is 19 jaar oud en woonachtig op de Eindstraat te Schinveld.

Rob is geen onbekende voor de vereniging. 30 jaar geleden was zijn vader Richard de 36ste nestor van de vereniging. Momenteel is Rob 1ste jaars student Agrotechnologie aan de Wageningen University. In de weekenden gaat hij regelmatig stappen met vrienden en is hij een fanatiek lid van de Fanfare Sint Lambertus Schinveld. Rob gaat verder graag skiën en is in zijn vrije uurtjes werkzaam bij ‘IClean’ in Brunssum.

De eerste taak van de nieuwe nestor is deelnemen aan de dennestrijd welke op zondag 14 april begint. Voorafgaand hieraan zal op zaterdag 13 april de 66ste Mei-Den gekapt worden door de kapploeg van “De Jonkheid”, onder aanvoering van hun nieuwe kapitein Glenn Peters.

Tijdens de jaarvergadering nam Joey Geraets na 12 jaar afscheid van het bestuur om plaats te maken voor de jeugdige leden. Martijn Meessen werd door een overgrote meerderheid verkozen tot nieuwe voorzitter.