Roel Wevers 69ste nestor

SCHINVELD – Traditiegetrouw hebben ook dit jaar de leden van mei-vereniging “De Jonkheid” uit Schinveld een nieuwe nestor gekozen.

Roel Wevers is uitgeroepen tot nestor van de vereniging. Hij wordt daarmee de 69ste nestor van mei-vereniging “De Jonkheid”. De nieuwe nestor is 19 jaar oud en woonachtig op de Kievit te Schinveld.

Roel is geen onbekende voor de vereniging. Zijn vader heeft jarenlang fanatiek meegestreden binnen de vereniging.

In de weekenden gaat hij regelmatig stappen met vrienden en is hij veel te zien in zijn dorp Sjilvend. Naast op stap gaan werkt de nieuwe nestor bij Plus Muijs in Schinveld en is hij lid van VV Olympia Schinveld, waar hij zowel de jeugd traint en zelf meespeelt in het eerste elftal. Ook bezoekt hij graag de wedstrijden van BVB Dortmund en gaat hij graag met vrienden op vakantie.

De eerste taak van de nieuwe nestor is deelnemen aan de dennestrijd welke op maandag 15 april begint. Voorafgaand hieraan zal op zaterdag 13 april de 71ste Mei-Den gekapt worden door de kapploeg van “De Jonkheid”, onder aanvoering van hun nieuwe kapitein Wouter Haest.

Verder is ook de datum van het meifeest vastgesteld. Dit zal plaatsvinden in het eerste weekend van mei, te weten 3 t/m 5 mei 2024. Via de verenigingswebsite kan men het actuele programma van “De Jonkheid” bekijken: www.jonkheid-schinveld.nl