Programma Mei-feesten 2016

Van vrijdag 6 t/m zondag 8 mei organiseert mei-vereniging “De Jonkheid” Schinveld voor de 63ste maal haar traditionele Meifeesten in Schinveld. Ook dit jaar heeft de organisatie een topprogramma opgesteld voor jong en oud.
Op zaterdag 30 april vindt de 64e Mei-Den planting plaats op de ‘Platz’ in Schinveld. Kinderen kunnen vanaf 20.15 uur hun lampion afhalen bij de BMV, welke ter beschikking worden gesteld door het Oranje-comité. Om 20.45 uur start de planting van de den. Een bierwagen met muziek is deze avond aanwezig.

Op vrijdag 8 mei zullen de ondernemers van Onderbanken de meifeesten openen met een fantastisch concept. Tijdens dit Spring Event / Ondernemersbeurs zijn er diverse standjes van ondernemers, een modeshow en optreden van de Tiroler Teufel.
Het programma van zaterdag 9 mei waant ons richting Tirol met optredens van Volle Pulle, Die Batseklatsers, Tirol Sound en niemand minder dat de Alpenfever.

Zondag 10 mei is het hoogtepunt van de meifeesten. ‘s Middags wordt volgens traditie de nieuwe Mei-Koningin bekend gemaakt met aan haar zijde, nestor Cheylan Thissen. Vervolgens zal de receptie van het nieuwe meipaar plaatsvinden, waarna om 20.00 uur het Mei-Bal geopend zal worden door het meipaar. De muziek op deze avond wordt verzorg door de alom bekende coverband ‘Anderkovver’

Op alle avonden is de entree vrij!  (vrije gave)