Sponsoring

Ieder jaar organiseert de Jonkheid haar traditionele meifeesten. Deze feesten staan in het teken van het vieren van het bestaan van de vereniging en haar nieuwe meipaar dat ieder jaar op de zondag van de meifeesten uitgeroepen wordt. Om dit te vieren is zondags het traditionele meibal dat geopend wordt door het kersverse meipaar. De nieuwe meikoningin vergezeld door haar nestor slaat met haar scepter rond en opent de feestavond met de dans op het verenigingslied van ons oud lid, troubadour Joep Rademakers.

Om het mogelijk te houden dat de Jonkheid de meifeesten kan blijven organiseren wordt een beroep gedaan op de lokale ondernemers en steunende leden die de vereniging een hart onder de riem willen steken.

Ieder jaar wordt een programmagids uitgebracht waarin het programma van de vereniging staat en reclame voor de sponsoren word gemaakt als dank voor hun financiële bijdrage naar de vereniging toe. Deze programmagids wordt rondgebracht in april in de dorpen Schinveld en Etzenrade. Een voorbeeld van deze programmagids vind u op onze site onder: programmagids.

Ben je ondernemer en wil je de vereniging een hart onder riem steken middels een financiële steun richting de vereniging en traditionele meifeesten, óf wil je simpelweg in onze programmagids staan? Neem dan contact op via een mailtje te sturen naar: info@jonkheid-schinveld.nl en vraag naar de mogelijkheden!