Vince Joosten 65ste nestor Meivereniging “De Jonkheid” Schinveld

SCHINVELD – Traditiegetrouw hebben ook dit jaar weer de leden van mei-vereniging “De Jonkheid” uit Schinveld een nieuwe nestor gekozen.

Vince Joosten is op de algemene ledenvergadering uitgeroepen tot nieuwe nestor. Hij wordt daarmee de 65ste nestor van mei-vereniging “De Jonkheid”. De nieuwe nestor is 19 jaar oud en woonachtig aan de Anjerstraat te Schinveld.

 

Momenteel is Vince werkzaam in de horeca als serveerder en bartender. Naast de jaarlijkse dennestrijd en de meifeesten is een andere grote passie van Vince sport. Hij fitnest minimaal 3x per week. Daarnaast houdt hij ervan om in het weekend een drankje te doen met vrienden.

 

De nieuwe nestor is absoluut geen vreemde voor de Jonkheid, zijn zus Aimée Joosten was in 2014 meikoningin bij meivereniging “De Jonkheid”.


De eerste taak van de nieuwe nestor is deelnemen aan de dennestrijd welke op zaterdag 14 april begint. Voorafgaand hieraan zal de 66ste Mei-Den gekapt worden door de kapploeg van “De Jonkheid”, onder aanvoering van hun nieuwe kapitein Kevin Pakbier.


Van vrijdag 4 t/m zondag 6 mei organiseert mei-vereniging “De Jonkheid” Schinveld voor de 65ste maal haar traditionele Meifeesten in Schinveld. Ook dit jaar heeft de organisatie een topprogramma opgesteld voor jong en oud.

Op vrijdag 4 mei zullen de ondernemers van Onderbanken de meifeesten openen met een fantastisch concept.

Het programma van zaterdag 5 mei waant ons richting Tirol met optredens o.a. Zillertaler Pur

Zondag 6 mei is het hoogtepunt van de meifeesten. ‘s Middags wordt volgens traditie de nieuwe Mei-Koningin bekend gemaakt met aan haar zijde, de nieuwe nestor Vince Joosten. Vervolgens zal vanaf 19.00uur de receptie van het nieuwe meipaar plaatsvinden, waarna om 20.00 uur het Mei-Bal geopend zal worden door het meipaar. De muziek op deze avond wordt verzorgd door de band ‘Sweet Chili’.

Meer informatie over het programma van de 65ste Meifeesten in Schinveld is te vinden op de nieuwe verenigingswebsite: www.jonkheid-schinveld.nl