Zeskamp Jonkheid

Dit jaar organiseert mei-vereniging “De Jonkheid” Schinveld van 3 t/m 5 mei 2019 wederom haar traditionele meifeesten te Schinveld.

Vrijdag 3 mei is gereserveerd voor een ludiek sportief treffen, bedoeld voor de alle verenigingen van de nieuwe gemeente Beekdaelen. Op deze dag wordt er een grootse Zeskamp georganiseerd, welke in de avonduren in en rondom de feesttent aan de Bleekplaats te Schinveld worden gehouden. De zeskamp zal geheel in het teken staan van de tradities van “De Jonkheid”. De spellen zijn geschikt voor jong en oud, getraind en ongetraind. Plezier staat centraal!

Verenigingen welke interesse hebben om deel te nemen aan deze sportieve, spannende en gezellige zeskamp kunnen zich hiervoor kosteloos opgeven. We stellen wel een voorwaarde: elk team bestaat uit een coach met minimaal 6 en maximaal uit 10 teamleden van minimaal 14 jaar oud.

Inschrijven met meerdere teams per vereniging is uiteraard toegestaan mits voorzien van aparte groepsnaam. De zeskamp bestaat zoals gewoonlijk uit 6 spellen welke na inschrijving aan iedere deelnemende vereniging wordt toegezonden.

Indien u interesse heeft in deelname hopen wij voor 20 april een antwoord op bovenstaande te krijgen, zodat we ons programma hierop kunnen aanpassen. Opgeven is mogelijk via bijgevoegd inschrijfformulier of via mail: info@jonkheid-schinveld.nl o.v.v. deelname zeskamp 2019. Na bevestiging zal u als team uiterlijk 25 aprilt een uitgebreid boekje ontvangen met de spelbeschrijvingen en spelregels voor de zeskamp. Verder attenderen wij u op de rest van het programma gedurende dit weekend.